REGISTRATIE VOOR PROFESSIONELE OPDRACHTGEVERS

Casting Studio tracht het de opdrachtgevers zo gemakkelijk mogelijk te maken in hun zoektocht naar talent. Klik hier om rechtstreeks over te gaan tot registratie.
 • recente foto’s en gegevens
  Casting Studio staat in voor het beheer van de foto's en cv's van het talent en vult deze gegevens dagelijks aan.

 • toegang tot gedetailleerde fiche van het talent
  Na de registratie heeft de opdrachtgever toegang een uitgebreide fotogalerij, een matentabel, enz. Elk talent beschikt over een Talent Page, een voorbeeld hiervan vind je hier.

 • correcte opdeling volgens categorie
  Onder leiding van een professioneel casting team wordt elk talent nauwkeurig gescreend en vervolgens ondergebracht in één of meerdere categorieën. Dit gebeurt aan de hand van strenge selectiecriteria met betrekking tot de opleiding en ervaring van het talent. Op die manier ontstaat er een duidelijk overzicht van de verschillende niveaus. Wat meteen de selectie sneller en efficiënter doet verlopen.

 • uitgebreide zoek- en selectiefuncties
  Om een weg te banen doorheen het grote aanbod aan talent voorziet de website van Casting Studio gebruiksvriendelijke zoek- en selectiefuncties. Eveneens beschikt de website over een werkblad ‘Mijn Selectie’ waarbij de opdrachtgever een persoonlijke selectie kan samenstellen en vervolgens kan doorsturen naar zijn klant.

 • 24/24, 7/7 en wereldwijd toegankelijk
  De website van Casting Studio heeft geen sluitingsuren of grenzen. De website is altijd en overal ter wereld beschikbaar via internet.

Om gebruik te maken van de website van Casting Studio dient men zich te registreren als opdrachtgever, dit gebeurt volledig gratis en vrijblijvend. Enkel geregistreerde opdrachtgevers krijgen toegang tot de talentfiches, op die manier blijft het aantal gebruikers gelimiteerd en kan een optimale surfbaarheid gegarandeerd worden.

© 2004-2016 Casting Studio. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden, privacyregeling en copyright.