Inschrijving

Casting Studio krijgt opdrachten voor beroepsacteurs tot figuranten, van jong tot oud, van klassieke schoonheden tot echte karakterkoppen, kortom voor alle soorten mensen van alle nationaliteiten. De media staat nooit stil, dagelijks zoeken wij verschillende mensen voor verschillende rollen. Het is daarom belangrijk om ons bestand steeds uit te breiden met nieuwe gezichten en nieuw talent.

Schrijf je in via Castingstudio.info. Deze site geeft een antwoord op al je vragen.

Schrijf je nu in!

Belangrijk: Omwille van praktische redenen aanvaardt Casting Studio enkel personen die woonachtig zijn in België en Nederland. Kandidaten die woonachtig zijn in het buitenland kunnen terecht bij onze internationale partner CastingNetwork.

Members Area: Je zal merken dat bij het klikken op de ‘thumbnails’ (kleine foto’s) je op de login-pagina van de ‘members area’ terechtkomt. Hier kan je echter niet verder want dit is enkel toegankelijk voor klanten. Voor het selecteren van personen kunnen zij gebruik maken van een paswoord om zo toegang te krijgen tot verdere informatie en foto’s. Via deze maatregel garandeert Casting Studio dat de gegevens en foto’s die online te vinden zijn, niet misbruikt worden. Op die manier blijft de website ook vlot toegankelijk voor de klanten. Klik hier hier om een voorbeeld van een talentfiche te zien.

© 2004-2016 Casting Studio. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden, privacyregeling en copyright.